Optimale huidverbetering met ontspanning in Geldermalsen

Bij Marsha Skincare vindt u altijd een behandeling die bij u past.   Wilt u algemene verzorging of vindt u het belangrijk dat de huid optimaal gevoed wordt en fijne lijntjes en de effecten van het ouder worden worden vervaagd.  We kijken samen wat uw huid nodig heeft en bepalen welke behandeling daarop aansluit.  Bekijk hier onze huidverzorging en wellnessbehandelingen.

Maak gelijk een afspraak

Verkwik je met eeuwenoude Afrikaanse kuren: ons Kalahari assortiment

Ons nieuwe Kalahari-assortiment werd opgericht na vele jaren toegewijd onderzoek door een team van selecte deskundigen waaronder botanici en wetenschappers. Dit assortiment bestaat uit geconcentreerde plantenextracten, fytocomponenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang. Kalahari is een echt bewust fytotherapeutisch assortiment van op maat gemaakte producten voor de geïnformeerde consument.

Kalahari gezichtsbehandelingen:

HONEYBUSH SKIN TREATMENT:                      

 Is een diepvoedende behandelingen met natuurlijke effectieve planten extracten en botanische oliën. De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid voedt en hydrateert. Geschikt voor alle huidtypen en als basis behandeling.

Dubbele reiniging, toning lotion, enzym buff peeling, gezichtsmassage, honeybush masker en decolleté/hoofdhuid massage.

 

LIPID RICH SKIN TREATMENT:                 

Uitgebreide Honeybush behandeling, met extra massage met Afrikaanse Shea Butter, Jojoba olie met toevoeging van een aromatische olie met Afrikaanse botanische geuren

 

VITAMINE C SKIN TREATMENT:                               

Deze ulta verstevigende de-aging behandeling verrijkt met natuurlijk biologische vitamine C en essentiele anti-oxidanten onttrokken uit de Afrikaanse  Baobab vrucht.  De vitamine C verbetert het collageen en elastine herstel. Maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en vermindert fijne lijntjes. Aanbevolen voor alle huidcondities.

Dubbele reiniging, toning lotion, enzym buff peeling, vitamine C mask, hoofdhuid massage, honeybush masker versterkt met honeybush clay of kigelia africana mud met booster aangelang het huidtype, massage decolleté en schouder/nek, dagcrème.

 

VITA-GEL SKIN TREATMENT:                       

De Vita-Gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve cominatie van Alpha-hydroxizuren (AHA's) , peptiden en hyaluronzuur (vochtbindend)  zorgen voor een zichtbaar jongere, egalere en gladde huid. 

Dubbele reiniging, toning lotion, enzym buff peeling, Vita-Gel mask, hoofdhuidmassage, honeybush masker versterkt met honeybush tea extract of kigelia africana clay, massage decolletté en schouder/nek, dagcrème.

 

PHYTIC CLAY SKIN TREATMENT:

Phytic Clay skin treatment is een effectieve huidbehandeling die is samengesteld met AHA's en BHA, waaronder amandelzuur en fytinezuur. De behandelingsklei is geformuleerd om de collageenproductie te stimuleren, de huidverjonging  te verbeteren, de huid strakkerte maken en te verstevigen. Het zeer effectieve amandelzuur geeft uitstekende resultaten bij dermale veroudering, hyperpigmentatie en een problematische huid. Aanbevolen voor alle huidcondities, m.u.v. gevoelige of gesensibiliseerde huidcondities.

Dubbele reiniging, toning lotion, enzym buff peeling, Phytic Clay masker, decolletté/schouder/nek massage, Honeybush masker, hoofdhuidmassage, dagcréme.

Boek deze kwalitatieve behandeling

Lymfedrainage

Lymfedrainage wordt toegepast op plaatsen waar het weefsel een overmaat aan vocht of problemen met de vochtafvoer heeft. Dit heet oedeem.

Techniek

Lymfedrainage is een zachte massagetechniek. De masseur past speciale zachte aanrakingstechnieken toe om de lymfeklieren te stimuleren en vocht en afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen. De massage heeft een 'drukfase' en een 'drukloze fase'. De drukfase zorgt voor voldoende opening van de kleinste lymfevaten vlak onder de huid, die met een soort verschuifbare klepjes zijn afgesloten. Hierdoor kan de lymfe in het lymfevat komen. De drukloze fase geeft de lymfevaten weer de gelegenheid zich te sluiten, waarna de lymfe verder afgevoerd kan worden.

Toepassing

Voor vochtophopingen in het gezicht en als voor- en natraject bij cosmetische chirurgie in het gezicht raden wij lymfedrainage aan. Lymfedrainage zorgt voor een snellere genezing en minimaliseert bloeduitstortingen.

Meer weten over Lymfedrainage?

Pedicure

Wij bieden deze dienst aan als aanvullende verzorging bij clienten die ook voor gezichtsverzorging bij ons komen.