Uw huid in balans

Een goed gevoel

Definitief verwijderen van haartjes door elektrisch ontharen in Geldermalsen

Elektrisch ontharen is een definitieve ontharingsmethode op basis van de naaldtechniek. Wij gebruiken hiervoor de betrouwbare Diathermie en Blend. Elektrisch ontharen heeft meerdere voordelen. Zo kan bij elektrisch ontharen met de naaldmethode elke haar - donker, blond, grijs, rossig, dun en dik - behandeld worden. Dit is niet het geval bij IPL en laser. Het minpunt is dat de haartjes stuk voor stuk verwijderd moeten worden. Dit heeft een langer behandeltraject tot gevolg. Wilt u meer weten over elektrisch ontharen of wilt u een afspraak maken? We staan graag voor u klaar. Neem contact op met Marsha Skincare via 0345 - 580 699 of het contactformulier.

Maak gelijk een afspraak

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Een naaldje, zo dun als het haartje, glijdt langs de haar in de haarfollikel. Dit is een zakje waar de haar uitgroeit. De punt van het naaldje wordt warm (Diathermie) en verbrandt de haarwortel. Bij de Blend-methode wordt de naald warm en ontstaat er ook een vloeistof (loog), die de haarwortel oplost. Als de haarwortel vernietigd is, kan hier geen haar meer groeien.

Is elektrisch ontharen geschikt voor u?

Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor mensen die resthaartjes hebben na een IPL- of laserbehandeling en voor mensen die lichte haren hebben. Ook voor kleine oppervlakten, bijvoorbeeld in het gezicht, is deze methode geschikt. Voor grotere oppervlakten, zoals rug of benen, adviseren we om eerst lichtflits- of laserbehandelingen te ondergaan.

Wordt elektrisch ontharen vergoed?

De kosten van elektrisch ontharen worden door sommige ziektekostenverzekeringen gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw eigen verzekeringsmaatschappij of dit voor u het geval is.

Oneffenheden van de huid verwijderen

Bij Marsha Skincare verwijderen we ook oneffenheden van uw huid zoals zichtbare bloedvaatjes, steelwratjes, bloedblaasjes 

Kom langs bij Marsha Skincare