Uw huid in balans
Een goed gevoel

Een gezonde huid met een Nimue behandeling of Geneo+ in Geldermalsen

De zon, omgevingsfactoren en het natuurlijke ouderwordingsproces hebben een belastende invloed op de huid (tast uw huid aan). Pigmentvlekjes, gevoeligheid, fijne lijntjes of een doffe huid zijn een paar gevolgen daarvan. 
Bij Marsha Skincare kunnen wij hier wat aan doen. Wij weten raad met ieder huidtype. Maak daarom een afspraak bij onze schoonheidssalon voor een huidverbeteringsbehandeling.

Huidverbetering bij Marsha Skincare

Nimue

Ervaar direct resultaat!

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie. De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Nimue werkt op basis van een huidclassificatie. Is uw huid beschadigd door de omgeving, hypergepigmenteerd, problematisch of overgevoelig? De behandelfilosofie richt zich op verjonging, herstel, antioxidatie en bescherming tegen de zon.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld.

Bekijk de prijslijst

Geneo+

Uw huid verjongen met behulp van een vernieuwend product? Kom langs bij Marsha Skincare voor een Geneo+ behandeling! Geneo+ combineert exfoliatie met krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten en zuurstoftherapie van binnenuit. Na de Geneo+ behandeling van slechts 15 minuten, voelt uw huid weer glad aan en ziet deze er zichtbaar vitaler uit. Naast huidverjonging, wordt Geneo+ onder andere ook gebruikt voor gezichtssculpting en-contouring en rimpelreductie. Benieuwd naar Geneo+ en wil je een huidverjongingsbehandeling boeken? Neem dan contact op via 0345 - 580 699 of het contactformulier.

De Nimue treatments bij Marsha Skincare:

Support Treatments

Nimue support

Deze behandeling omvat een bioactieve peeling en een masker. Tijdens de maskerbehandeling worden de nek, het decolleté en het gezicht gemasseerd. Het is goed om deze maandelijks te herhalen voor onderhoud of puur voor verwennerij. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en -problemen.

Nimue de luxe

Deze gezichtsmassage is uitgebreider dan de Nimue support. Hierbij is ook een collageen- of alginaatmasker te bestellen.

Nimue Core

Dode cellen kunnen de huid verder beschadigen. Ze worden zichtbaar en de huid wordt oneffen. Een Nimue-Core-behandeling reinigt de huid intensief en verwijdert de dode huidcellen door middel van een bioactieve peeling.

Boek een Support Treatment

Rejuvenation Treatments

Deze drie behandelingen zijn bedoeld voor een huid die beschadigd is door externe factoren, een problematische huid en een hypergepigmenteerde huid. 


Nimue 35% Glycolic Treatment

Dit is een actieve reinigingsbehandeling. De glycolbehandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. De textuur en de uitstraling van de huid verbetert hierdoor.

Nimue Deep Peel
Deze intensieve behandeling maakt gebruik van een Bio-Actief Complex in combinatie met een andere zuur. Dit wordt aangebracht op de huid, die daardoor diep wordt gereinigd. Het resultaat: een stralende huid met minder pigmentatie en een mooie textuur.

Nimue Hyaluron Rejuvenation Treatment

Dit is een actieve verjongingsbehandeling. Het is een zachte behandeling die de poriën van de huid sterk verkleint. Zo ontstaat een verfijnde, stralende huidtextuur met verhoogde elasticiteit. Uw huid ziet er na deze behandeling vitaal uit.

Boek uw Rejuvenation Treatment Huid behandeling voor na

Skin Resurfacing Treatments

Nimue SRC
Dit is een speciale behandeling, afgestemd op specifieke huidproblemen.
De behandeling is geschikt voor alle typen huid, waaronder: de hypergepigmenteerde huid, de problematische huid, de gevoelige huid en de huid die is beschadigd door omgevingsfactoren. 

Helpt ook tegen acne

Door een ingenieuze inwerkmethode komen de werkstoffen in de onderste huidlagen terecht. De huid wordt van onderuit geactiveerd voor opname van de werkstoffen. Huidproblemen verminderen zichtbaar. Uw huid is nadien weer optimaal beschermd, gehydrateerd en gevoed.

Boek een Skin Resurfacing Treatment Pigment voor na

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Uw huid wordt hierdoor verstevigd, de doorbloeding wordt verbeterd en littekenweefsel verminderd.

Verwen uzelf, maak een afspraak!