Uw huid in balans
Een goed gevoel

Huidverjonging met Geneo+ in Geldermalsen

Uw huid verjongen met behulp van een vernieuwend product? Kom langs bij Marsha Skincare voor een Geneo+ behandeling! Geneo+ biedt drie technologieën in één, namelijk: OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound. Gecombineerd, bieden deze drie technologieën vijf behandelingen voor zichtbare huidverbetering. Met een Geneo+ behandeling behaalt u eenvoudig en efficiënt duurzame resultaten voor uw huid! De drie technologieën die een Geneo+ behandeling combineert, zijn:

Boek een Geneo+ behandeling logo pollogen

OxyGeneo

De OxyGeneo technologie combineert drie behandelingen tot één behandeling voor effectieve huidverbetering.
Tijdens een OxyGeneo behandeling, ondergaat uw huid tegelijkertijd zuurstoftherapie, een microdermabrasie behandeling en een gelaatsverjonging behandeling door middel van revitaliserende ingrediënten.

Tripollar-radiofrequentie

De Tripollar-radiofrequentie technologie zorgt gemakkelijk en efficiënt voor een verbeterde huid. Denk hierbij niet alleen aan huidverstrakking en rimpelreductie, maar ook aan face sculpting en contouring. Een eenmalige behandeling zal al direct resultaat leveren. Voor een langdurig resultaat en een verbeterende huid zonder chirurgische ingrepen, kan er echter gekozen worden voor een kuur. Tripollar zorgt niet alleen voor een gezonde huid, maar voelt ook nog eens als een warme massage!

Ultrasound

Door een ultrasound behandeling, zal uw huid actieve ingrediënten beter tot zich nemen. Dit resulteert in een zichtbaar gezondere huid, zowel van binnen als van buiten. Een ultrasound behandeling zal wallen rondom de ogen wegnemen, poriën vernauwen en couperose verminderen. Daarnaast verbetert het ook de vochtbalans van uw huid en verhoogt het microcirculatie en celmetabolisme.